Prejmite

dodaten

popust!

Prejmi super ugodnosti

Prijavi se brezplačno in prejmi popuste, novosti in ostale ugodnosti!

Pridruži se nam

Košarica    0

Št. artiklov v košarici je: 0

Skupaj: 0,00 €

 Informacije in naročila na pokličite car audio empire 041 912 188 ali po  pišite na car audio empire elektronski pošti.

Maska za Peugeot 106

Proizvajalec: Phonocar

Maska za Peugeot 106

Bodi prvi in oceni ta artikel

Maska za Peugeot 106 vam omogoča, da v vozilo vstavite avtoradio velikosti 1 din. Primerna je za vozila:Peugeot 106Barva: črna
Stara cena: 10,00 €
Akcijska cena: 9,64 €
Prihranek: 0.36€

Pridobi 96 točk zvestobe

Pri nakupovanju v trgovini Caraudioempire, se na vašem računu samodejno zbirajo točke zvestobe, ki jih lahko unovčite pri naslednjih nakupih.
Prijavite se kot uporabnik in izkoristite več ugodnosti iz naše spletne trgovine.

Za vsak evro, ki ga boste porabili v naši pletni trgovini, vam pripada 10 točk zvestobe. 21 dni po nakupu vam bodo te točke na voljo in jih lahko uporabite za še ugodnejši nakup. 500 vnovčenih točk pomeni 1 evro cenejši nakup. Točke vam potečejo po 180 dneh.

Ali

Podrobnosti o Maska za Peugeot 106

Maska za Peugeot 106 vam omogoča, da v vozilo vstavite avtoradio velikosti 1 din.

Primerna je za vozila:
Peugeot 106
Barva: črna

Tehnične podrobnosti o: Maska za Peugeot 106

Proizvajalec Phonocar

Komentarji o: Maska za Peugeot 106

Dostava za izdelek: Maska za Peugeot 106

Dobavni rok začne teči ob 14.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo "V obdelavi". Dobavni rok je takoj iz zaloge ali v izjemnih primerih največ do 21 dni. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu (95% naročil). V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave.

Strošek dostave je že vračunan v znesek naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3.99 EUR (716,52 SIT) z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah - lahko tudi vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam  dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM).

Blago dostavlja dostavna služba GLS (01 500 11 90)

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici (plačilo z gotovino), ob prehodnem naročilu:

Kintaro Mediji d.o.o.
Vipotnikova 9
1000  Ljubljana
Fax:  01 51 16 042
E-pošta: info@caraudioempire.com
www:  http://caraudioempire.com

Pogoji plačila za: Maska za Peugeot 106

Možnosti plačil v spletni trgovini

Plačilo po predračunu

Pri plačilu po predračunu se vam izpiše predračun in vzorec položnice za plačilo. Položnico lahko plačate preko spletne banke, banki ali na pošti. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najvarnejša in najhitrejša in je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu, in držijo, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Plačilo ob prevzemu

Naročilo plačate ob prevzemu v naši poslovalnici z gotovino. Po obravnavi naročila vam pošljemo sporočilo ali pa vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago.

Plačila s plačilnimi karticami

Pri nas lahko plačujete s karticami skupine SKB, MasterCard, Visa in BA Maestro in Diners. Pri plačilu s karticami spletni popust ne velja. Za točno ceno povprašajte.

Plačila s krediti

Pri nas lahko plačujete na kredit s kartico Diners in kreditnimi karticami NLB. Pri nakupu na obroke spletni popust ne velja in cene lahko odstopajo glede na število obrokov

Podobni izdelki z: Maska za Peugeot 106